Pineapple

Intake

Wie ben je en wat wil je: dat is het begin. We kijken wat je nodig hebt om jouw ideale digitale etalage in te richten.

Soms heb je alles al in huis. Soms beginnen we helemaal opnieuw. Van jouw huisstijl tot je tone-of-voice, van een photoshoot tot een drone-video: we kijken wat je nodig hebt en creëren dat wat je nog mist.

Ontwerp

Alles in huis? Dan gaan we aan de slag. We ontwerpen een nieuwe website op basis van jouw wensen. We zorgen dat alles technisch goed in elkaar zit. We richten de website zo in dat het een goede basis vormt voor de toekomst: niet alleen op het gebied van design, maar ook op het gebied van vindbaarheid.

Lancering

Je digitale etalage is ingericht. We knippen het lintje door en lanceren jouw website met bijbehorende campagnes. We zorgen dat je vindbaarheid verbetert, zodat je écht opvalt. Misschien is een advertentiecampagne net datgene wat je nodig hebt. Je geniet van al onze ervaring met één aanspreekpunt.

Onderhoud

Een goede website verdient goed onderhoud. Niet alleen verzorgen wij alle noodzakelijke updates, maar wij bieden nét dat beetje extra om steeds nieuwe bezoekers te trekken. Jouw digitale etalage verdient kijkers. Van kijkers maak je kopers door je vindbaarheid in de gaten te houden en de juiste online campagnes op te zetten.

INTERESSE IN EEN DIGITALE ETALAGE?

Neem direct contact met ons op!