Pineapple

WE ARE
WEB CREATION. Pineapple.

Website laten maken Maastricht

De vraag is natuurlijk: waarom zou je kiezen voor Pineapple Webdesign Maastricht? Web creation zit in ons DNA. Oké dit klinkt cliché. Maar we zeggen natuurlijk niet voor niets ‘Pineapple, we are webcreation’. Dat is waar wij voor staan én waar wij voor gaan.

Wat we bij Pineapple Webdesign Maastricht belangrijk vinden bij het creëren van een website voor jou is:

 • goede vindbaarheid;
 • opvallend design;
 • technisch in orde;
 • een website waar jij mee voor de dag kan komen;
 • jou helpen van design tot lancering.

Tijdens het maken van jouw website zorgen we voor nét dat beetje extra. Want de eerste indruk telt. Dat weten we allemaal.

We begrijpen dat jij als ondernemer veel aan je hoofd hebt. Een website laten maken zonder kennis en ervaring is natuurlijk niet eenvoudig. Daarom maken onze webdesigners in de omgeving van Maastricht met jouw input en hun kennis, ervaring en creativiteit dé website die jij al lang had moeten hebben. Zo bespaar jij een hoop stress en kostbare tijd.

Je hoeft nog maar heel even geduld te hebben en voordat je het weet bekijken jouw (potentiële) klanten jouw nieuwe flitsende website. Met een sterk staaltje techniek en de juiste kennis zorgen wij dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan de eisen op het gebied van vindbaarheid.

De Expertise van Pineapple Webdesign Maastricht

Bij Pineapple begrijpen we dat jouw website het digitale visitekaartje van je bedrijf is. Het is meer dan alleen een plaats waar bezoekers informatie vinden; het is een vitale schakel in het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Als vooraanstaand webdesign bureau in Maastricht, combineren wij stijl met strategie en technologie met creativiteit om elke WordPress website te laten resoneren met jouw doelgroep.

WordPress Website:
Flexibel, Schaalbaar en Gebruiksvriendelijk

We kiezen bewust voor WordPress als het platform voor onze webcreaties. Waarom? WordPress staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en flexibiliteit, en is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. Het biedt een robuuste basis voor een schaalbare en zoekmachinevriendelijke website die kan groeien samen met jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Een website laten maken bij Pineapple Webdesign in de omgeving van Maastricht. Hoe werkt dat eigenlijk?

Als jij na het lezen van deze tekst contact met ons opneemt, gaan we als volgt te werk:

 • INTAKE 1

  Wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Dat is wat we samen in kaart gaan brengen tijdens ons eerste gesprek. We kijken samen wat er nodig is om jouw ideale website te maken en in te richten. Van het ontwikkelen van een huisstijl tot het uitvoeren van een fotoshoot. Wij creëren wat jij mist.

 • Ontwerp 2

  Nu wij weten wat jij wilt, gaan we op basis van jouw wensen aan de slag. We maken jouw droom website in de omgeving van Limburg. Naast een mooi webdesign zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de website technisch goed in elkaar zit. Dit is minstens zo belangrijk.

 • Lancering 3

  Het moment is daar! Jouw nieuwe en up-to-date digitale etalage is klaar. Het is tijd om het lintje door te knippen en jouw nieuwe website te lanceren. Dit doen wij bij Pineapple Webdesign Limburg natuurlijk met bijbehorende campagnes en het optimaliseren van de vindbaarheid.

 • Onderhoud 4

  Een goede website verdient goed onderhoud. Bij Pineapple Webdesign Maastricht zorgen wij ervoor dat de noodzakelijke updates worden uitgevoerd. Maar niet alleen dat. Wij bieden jou nét dat beetje extra om steeds nieuwe bezoekers te trekken. Zodat jouw website niet alleen nu, maar ook in de toekomst blijft shinen.

Onze Projecten

Ben jij benieuwd naar ons werk? Bekijk hier ons portfolio.

Referenties

Maatwerk webdesign

Wanneer je ervoor kiest om je website te laten maken door Pineapple in Maastricht, kies je voor een persoonlijke aanpak. We beginnen met een diepgaande analyse van jouw bedrijfsidentiteit, doelstellingen en doelgroep. Hieruit distilleren we een unieke strategie die de fundering vormt voor jouw webdesign. Elk designelement, van kleurenschema tot interface en structuur, wordt ontwikkeld om jouw merkverhaal tot leven te brengen en de bezoekerservaring te optimaliseren.

SEO Optimalisatie: Vindbaar in Maastricht en Daarbuiten

Een prachtige website hebben is één ding, maar gevonden worden door potentiële klanten is een tweede. SEO, of zoekmachine optimalisatie, is daarom een cruciale component van elke website die wij bouwen. Door een combinatie van technische SEO, on-page optimalisatie en strategische content creatie, zorgt Pineapple ervoor dat jouw WordPress website niet alleen schittert in design maar ook in de zoekmachine rankings.

Mobielvriendelijk Webdesign: Klaar voor de Toekomst

Met de voortdurende toename in mobiel internetgebruik, is het essentieel dat jouw website perfect wordt weergegeven op alle apparaten. Pineapple zorgt dat elke WordPress website die wij opleveren responsive is. Zo bied je alle gebruikers een naadloze ervaring, of ze nu vanaf een desktop, tablet of smartphone jouw site bezoeken.

Onderhoud & Support:
een betrouwbare partner

Een website laten maken is slechts het begin. Bij Pineapple weten we dat een succesvolle website continu onderhoud en verbeteringen vereist. Daarom bieden wij uitgebreide onderhoudspakketten en support om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date, veilig en functioneel blijft.

WordPress Website:
Flexibel, Schaalbaar en Gebruiksvriendelijk

We kiezen bewust voor WordPress als het platform voor onze webcreaties. Waarom? WordPress staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en flexibiliteit, en is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. Het biedt een robuuste basis voor een schaalbare en zoekmachinevriendelijke website die kan groeien samen met jouw bedrijf.