Pineapple

WE ARE
WEB CREATION. Pineapple.

Webdesign Sittard

De vraag is natuurlijk: waarom zou je kiezen voor Pineapple Webdesign Sittard? Web creation zit in ons DNA. Oké dit klinkt cliché. Maar we zeggen natuurlijk niet voor niets ‘Pineapple, we are webcreation’. Dat is waar wij voor staan én waar wij voor gaan.

Wat we bij Pineapple Webdesign Sittard belangrijk vinden bij het creëren van een website voor jou is:

 • goede vindbaarheid;
 • opvallend design;
 • technisch in orde;
 • een website waar jij mee voor de dag kan komen;
 • jou helpen van design tot lancering.

Tijdens het maken van jouw website zorgen we voor nét dat beetje extra. Want de eerste indruk telt. Dat weten we allemaal.

We begrijpen dat jij als ondernemer veel aan je hoofd hebt. Een website laten maken zonder kennis en ervaring is natuurlijk niet eenvoudig. Daarom maken onze webdesigners in de omgeving van Sittard met jouw input en hun kennis, ervaring en creativiteit dé website die jij al lang had moeten hebben. Zo bespaar jij een hoop stress en kostbare tijd.

Je hoeft nog maar heel even geduld te hebben en voordat je het weet bekijken jouw (potentiële) klanten jouw nieuwe flitsende website. Met een sterk staaltje techniek en de juiste kennis zorgen wij dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan de eisen op het gebied van vindbaarheid.

Results speak louder than words

Voordat je verder leest wil je natuurlijk weten wat wij bij Pineapple Webdesign omgeving Sittard allemaal kunnen. Bekijk ons portfolio. Je vindt hier een overzicht van websites die wij hebben gebouwd.

Heb je gekeken? Dan zie je dat we bij Pineapple Webdesign Sittard allerlei soorten digitale etalages bouwen. Van websites voor restaurants en festivals tot een website voor kindercoaching. We zijn benieuwd naar jouw opdracht. Want van een uitdaging houden wij wel.  

Onze werkwijze

Een website laten maken bij Pineapple Webdesign in de omgeving van Sittard. Hoe werkt dat eigenlijk?

Als jij na het lezen van deze tekst contact met ons opneemt, gaan we als volgt te werk:

 • INTAKE 1

  Wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Dat is wat we samen in kaart gaan brengen tijdens ons eerste gesprek. We kijken samen wat er nodig is om jouw ideale website te maken en in te richten. Van het ontwikkelen van een huisstijl tot het uitvoeren van een fotoshoot. Wij creëren wat jij mist.

 • Ontwerp 2

  Nu wij weten wat jij wilt, gaan we op basis van jouw wensen aan de slag. We maken jouw droom website in de omgeving van Sittard. Naast een mooi webdesign zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de website technisch goed in elkaar zit. Dit is minstens zo belangrijk.

 • Lancering 3

  Het moment is daar! Jouw nieuwe en up-to-date digitale etalage is klaar. Het is tijd om het lintje door te knippen en jouw nieuwe website te lanceren. Dit doen wij bij Pineapple Webdesign Sittard natuurlijk met bijbehorende campagnes en het optimaliseren van de vindbaarheid.

 • Onderhoud 4

  Een goede website verdient goed onderhoud. Bij Pineapple Webdesign Sittard zorgen wij ervoor dat de noodzakelijke updates worden uitgevoerd. Maar niet alleen dat. Wij bieden jou nét dat beetje extra om steeds nieuwe bezoekers te trekken. Zodat jouw website niet alleen nu, maar ook in de toekomst blijft shinen.

Onze Projecten

Ben jij benieuwd naar ons werk? Bekijk hier ons portfolio.

Referenties

Ben jij klaar om je onderneming verder te laten groeien?

Nu je hebt gezien wat onze webdesigners kunnen en hoe wij te werk gaan, is de volgende stap aan jou. Ben jij ready om met jouw onderneming ‘next level’ te gaan?

Bij Pineapple Webdesign Sittard maken we met onze kennis en ervaring een opvallende, goed vindbare en mooie nieuwe website voor jou.

Let’s talk! Dan bekijken we samen de mogelijkheden.