Pineapple

De horeca en jouw digitale etalage

Als horecaondernemer heb je weinig tijd. Je werkt hard; harder dan in welke branche dan ook. Niet alleen de uren tikken aan, het zijn ook vaak onmogelijke tijden. Veel ondernemers zijn zich er van bewust dat de perfecte online etalage in de horeca een absolute must is, maar waar haal je de tijd vandaan. Je grenzeloze gastvrijheid en de hoge kwaliteit van je producten: daar draait het toch om? Toch is het landschap competitief. Tegenwoordig moet je steeds harder je best doen om met online met je horecazaak te scoren. Het speelt vandaag de dag een steeds grotere rol, en er zijn voor horecaondernemers meer dan genoeg mogelijkheden om zichzelf aan (toekomstige) gasten online te laten zien.

Een samenwerking met Pineapple in de praktijk

Eén van onze opdrachtgevers in de horeca is Mr. Sammi in Roermond. Deze bruisende bistro en eventlocatie is één van de hotspots van de stad. Om ervoor te zorgen dat alles online tot in de puntjes klopt net als de horecazaak zelf, heeft Pineapple verschillende zaken aangepast. Zo bouwden wij dé perfect website, onderhouden wij de sociale media met goede strategieën en zetten we advertentiecampagnes uit.

De online kanalen zijn geoptimaliseerd, SEO is toegepast, in-house evenementen worden gepromoot en wervingscampagnes zijn uitgezet voor nieuw personeel.

We are pineapple

We creëren unieke en vóóral onvergetelijke digitale etalages. Goed vindbaar en opvallend. Websites waar je mee voor de dag kunt komen. Van design tot lancering. Met altijd nét dat beetje extra, want die eerste indruk telt.

Pineapple is ontstaan uit passie en ervaring. Na jaren in de muziek- en eventindustrie groeiden we uit tot REACTIVATORS: een concept marketing agency voor bedrijven en merken met durf in het DNA.

Bij het re-activeren van merken hoort een goede online presentatie. Het ontwerpen, bouwen en lanceren van websites was niet alleen een logische stap; het was een must om onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

We kijken niet alleen met de blik van een ontwikkelaar. We kijken ook met de blik van een marketeer. Zo klopt niet alleen de gebruikservaring, maar ook de uitstraling, de vindbaarheid én de lancering.

Zo is een website niet alleen een visitekaartje, maar ook een perfecte én unieke digitale etalage.

Nieuwsgierig?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Heb je behoefte aan een partij die online expertise inbrengt en taken uit handen neemt? Een partij die ondernemend denkt en kansen ziet? Neem dan contact op met Pineapple!